Uutiset

Syksyllä 2020: Vertaisryhmä verkossa

Heinät pellolla, taustalla näkyy aurinko.

Kuuloliitto järjestää vertaisryhmän verkossa syksyllä 2020. Vertaistukipainotteinen keskusteluryhmä on tarkoitettu ikääntyneille kuulokojeen käyttäjille ja heidän läheisilleen. Ryhmässä keskustellaan kuulosta ja sen vaikutuksesta toimintakykyyn ja erityisesti keinoista, joilla voidaan lisätä voimavaroja ja osallisuutta. Ohjaajina toimivat Kuuloliiton sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset.

Askarruttaako kuuloon liittyvät asiat? Onko kuulokojeiden käyttö luontevaa? Ovatko kommunikaatiotilanteet läheisten kanssa haasteellisia? Tule mukaan keskustelemaan vertaistukipainotteiseen ryhmään toisten samassa tilanteessa olevien kanssa.

Vertaisryhmä on tarkoitettu ikääntyville kuulokojeen käyttäjille ja heidän läheisilleen. Ohjeet osallistumisesta lähetämme ilmoittautuneille. Opastamme ensimmäisellä kerralla tarkemmin verkkoalustan käyttöön ja huolehdimme siitä, että jokainen saa yhteydet toimimaan. Tämän jälkeen työskentely jatkuu viidellä ryhmätapaamisella.

Verkkotapaamisten ajankohdat:

Ma 7.9., to 10.9., ma 14.9., to 17.9., ma 21.9. ja to 24.9. klo 10.00-11.30

Tiedustelut ja ilmoittautuminen:

Sähköpostilla 24.8.2020 mennessä: Sanna Lehtoväre, sanna.lehtovare@kuuloliitto.fi

Kerro nimi, sähköpostiosoite, läheisen osallistuminen kurssille ja toiveet teemoista, joita toivoisit vertaistapaamisissa käsiteltävän.

Tule rohkeasti mukaan!