Kuulolähipalvelun alueellinen koulutuspäivä

Paikka: Original Sokos Hotel Vaakuna
Osoite: Hovioikeudenkatu 2, Kouvola, Suomi
Katso kartalla

Haluatko Sinä toimia kuulolähipalvelutehtävässä?

Kuulolähipalvelutoiminnan päämääränä on ehkäistä erityisesti ikääntyneiden huonokuuloisten syrjäytymistä ja tukea heidän suoriutumistaan jokapäiväisessä elämässä. Tavoitteena on saada kuulokojeet aktiiviseen käyttöön helpottamaan ikääntyneen kuulemista.

Päivän tavoitteena on tukea Kaakkois-Suomen kuulopiirin yhdistyksien vapaaehtoisia kuulolähipalvelun toteuttamisessa ja kehittämisessä.

Kouluttajina toimivat Kymenlaakson keskussairaalan audionomit Mikko Järvinen ja Tuija Kankkunen, kuulovammaisten kuntoutusohjaajat Tuula Heikkinen ja Elina Viinikainen sekä Kuuloliiton suunnittelija Riitta Pulkkinen.

Koulutus on tarkoitettu yhdistysten kuulolähipalvelua tekeville vapaaehtoisille sekä henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan mukaan toimintaan.

Sitovat ilmoittautumiset 4.10.2017 mennessä riitta.pulkkinen@kuuloliitto.fi tai p. 0400 750 566. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä yhdistys ja mahdollinen erityisruokavalio.

Koulutustilassa on induktiosilmukka. Tulkkauksesta vastaavat osallistujat. Koulutus on maksuton. Matkat korvataan julkisten kulkuneuvojen mukaan.  Kaakkois-Suomen kuulopiiri tarjoaa aamukahvin, lounaan ja päätöskahvin.