Uutiset

Hostel-Auriksen uudeksi nimeksi Hotel Winterhouse

Valkean talon sisäpiha ja lasten leikkipaikka.

Kuuloliiton tytäryhtiö Kuulo-Auriksen majoituspalvelu Hostel Auris vaihtoi omistajaa heinäkuun alussa. Majoituspalvelun uusi nimi on Hotel Winterhouse ja sen toiminnasta vastaavat jatkossa yrittäjät Anne ja Antti Winter. Hotelli toimii Valkean talon tiloissa Helsingin Pohjois-Haagassa.

Omistajanvaihdoksesta huolimatta palvelut, varaukset, puhelinnumerot ja käytännöt säilyvät toistaiseksi ennallaan, mutta ainakin aukioloaikoja ja vastaanoton sijaintia parannetaan. Kuulo-Auriksen majoitus- ja ravitsemuspalveluista vastanneet työntekijät siirtyvät uuden toimijan palvelukseen.

Uusien omistajien tavoitteena on kehittää majoituksen tasoa, tarjottavien palveluiden laatua ja tuoda uusia palveluita valikoimaan. Esimerkiksi kuntosalia ja neuvottelutiloja on tarkoitus hyödyntää entistä tehokkaammin.

Kuulo-Auriksen toimitusjohtaja Tuomas Mattila arvioi, että Auris voi omistajavaihdoksen johdosta jatkossa keskittyä entistä paremmin kuntoutuspalvelujen tuottamiseen ja kehittämiseen. Kuuloliiton talouspäällikkö Ilkka Sivulan mukaan uudet vuokralaiset hajauttavat tiloihin liittyviä taloudellisia riskejä ja tuovat uusia toimintamahdollisuuksia Valkeaan taloon.

 

Hotel Winterhouse

Puh. +358 40 590 9864

www.facebook.com/Hotel-Winterhouse-319847058437694