Uutiset

Tule töihin Kuuloliittoon! Etsimme joukkoomme viestinnän asiantuntijaa ja järjestöassistenttia

Tarjoamme mielenkiintoisten työtehtävien ohella innostavan ja asiantuntevan työyhteisön, mahdollisuuden toimia aktiivisten vapaaehtoisten kanssa ja vaikuttaa kuuloalan tulevaisuuteen ja ajankohtaisiin teemoihin. Tule mukaan kehittämään kuulovammaisten yhdenvertaisia osallistumismahdollisuuksia yhteiskunnassa ja lisäämään tärkeän työmme tunnettuutta. Työskentelet osana tiimiorganisaatiota ja osallistut koko organisaatiomme kehittämiseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää monipuolisesti asiantuntemustasi, kehittää ammattitaitoasi sekä oppia ja luoda uutta.

 

1. Viestinnän asiantuntija

Haemme viestintätiimiimme asiantuntijaa kehittämään ja toteuttamaan monipuolisesti Kuuloliiton viestintää. Viestinnän asiantuntijana osallistut Kuuloliiton brändin uudistamiseen ja näkyvyyden kehittämiseen. Olet keskeisessä roolissa some- ja verkkoviestinnän sekä erilaisten mediakampanjoiden suunnittelussa. Tuotat aktiivisesti sisältöä Kuuloliiton eri kanaviin ja suunnittelet tarvittaessa erilaisia materiaaleja. Olet myös mukana tukemassa paikallisyhdistyksiämme viestimään omasta toiminnastaan entistä paremmin. Lisäksi vastaat joistakin järjestön hallintoon liittyvistä töistä.

Edellytämme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Työkokemusta erilaisista viestinnän tehtävistä
 • Nopeaa reagointikykyä ja joustavuutta
 • Valmiutta toimia kouluttajana
 • Sujuvaa kirjoitustaitoa
 • Kykyä suunnitella ja toteuttaa erilaisia julkaisuja
 • Verkko- ja some-viestinnän osaamista

Arvostamme lisäksi:

 • Kuulovammaisalan ja järjestötoiminnan tuntemusta
 • Kokemusta vapaaehtoisten kanssa työskentelystä

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Valkeassa talossa Helsingissä (Ilkantie 4). Palkkaus on sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Huomioimme myös sellaiset hakijat, jotka haluaisivat työskennellä osa-aikaisesti.

Hakuaika: 14.2.2022 klo 16.00 mennessä. Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen juha.hietala@kuuloliitto.fi. Tiedustelut tehtävään liittyen ainoastaan sähköpostitse.

 

2. Järjestöassistentti

Haemme joukkoomme järjestöassistenttia, jonka toimenkuva sisältää talous- ja järjestöhallintoon liittyviä työtehtäviä, viestintää ja jäsenyhdistysten parissa tehtävää työtä. Tehtävässä pääset tutustumaan monipuolisesti Kuuloliiton työhön ja vapaaehtoistoimintaan. Työtehtävät suunnitellaan tarkemmin työsuhteen alkaessa palkattavan henkilön osaaminen ja osatyökykyisyys huomioiden yhdessä henkilön kanssa. Työpaikka sijaitsee Helsingissä Valkeassa talossa.

Työntekijä palkataan STEAn Paikka auki –ohjelman rahoituksella. Ohjelman tavoitteena on edistää vaikeasti työllistyvien henkilöiden työllistymistä tarjoamalla työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan järjestöissä. Ohjelman rahoittamat työpaikat on tarkoitettu osatyökykyisille sekä työelämän ulkopuolella oleville alle 30-vuotiaille nuorille.

Palkattavan henkilön tulee täyttää joko nuorta koskevat kriteerit tai osatyökykyistä henkilöä koskevat kriteerit, jotka ovat:

Nuoren palkkaamista koskevat kriteerit

 • Työllistettävän nuoren tulee työsuhteen alkaessa olla alle 30-vuotias.
 • Palkattavan nuoren tulee olla työelämän ulkopuolella eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija.
 • Nuorella voi olla vain vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta.
 • Ohjelman painotus on vaikeasti työllistyvissä nuorissa.
 • Ohjelmaan tulee palkata henkilöitä, jotka eivät ole työllistyneet aiemmin Paikka auki -avustusohjelman kautta.

TAI

Osatyökykyisen palkkaamista koskevat kriteerit

 • Osatyökykyisyyden lisäksi ei vaadita muita kriteerejä.
 • Osatyökykyistä eivät koske ikä- eikä työllisyys-/opiskelutilannerajaukset.
 • Osatyökykyisyyden todistamiseksi ei vaadita diagnoosia tai lausuntoa. Riittää, että työnantaja on selvittänyt, että työntekijä täyttää kriteerit.
 • Ohjelmaan tulee palkata henkilöitä, jotka eivät ole työllistyneet aiemmin Paikka auki -avustusohjelman kautta.

Työtehtävä on kokoaikainen, mutta myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää ainakin vuoden 2022 loppuun saakka.

Hakijalta edellytetään vähintään soveltuvaa toisen asteen tutkintoa tai alempaa korkeakoulututkintoa sekä tavallisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa. Omakohtainen kokemus kuulovammaisuudesta ja järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus on Erton TES:n mukainen ja sijoittuu vaativuusryhmään 3.

Hakemukset ja CV on toimitettava 14.2.2022 klo 16.00 mennessä sähköpostitse: anniina.lavikainen@kuuloliitto.fi.  Osatyökykyisyyden todistamiseksi ei vaadita diagnoosia tai lausuntoa liitteeksi hakemukseen, vaan selvitämme kriteerien täyttymisen hakuprosessin aikana.

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Anniina Lavikainen, sähköposti: annina.lavikainen@kuuloliitto.fi.

 

Kuuloliitto on sosiaali- ja terveysalan kansalaisjärjestö, joka edistää kuulovammaisten asemaa yhteiskunnassa, tuottaa tietoa kuulosta ja kuulovammaisuudesta sekä järjestää monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Edustamme jäsenyhdistystemme kautta noin 15 000 kuulovammaista henkilöä.