Tinnituspainotteinen Kuulokurssi Tampere

Paikka: Scandic Tampere Station
Osoite: Ratapihankatu 37, 33100 Tampere
Katso kartalla

Kurssin tavoitteena on tarjota henkilöille, joilla on tinnitusta ja heidän läheisilleen mahdollisuus toisten samassa tilanteessa olevien kohtaamiseen. Kurssilla käsitellään tinnitukseen liittyviä haasteita ja pohditaan yhdessä keinoja tinnituksen häiritsevyyden vähentämiseen. Osallistujat saavat tietoa tinnituksesta, tinnituksen uudelleenoppimisen menetelmistä ja kuulon apuvälineistä sekä kommunikaatiomenetelmistä.

Kurssi sisältää kahden päivän kurssiohjelman ja majoituksen kahden hengen huoneissa täysihoidolla. Kurssi toteutetaan STEA-avustuksella. Kurssi on osallistujille maksuton. Matkakuluista osallistujat vastaavat itse. Osallistujilta edellytetään omatoimisuutta, koska kurssilla ei ole avustavaa henkilökuntaa.

Hakemukset tulee lähettää viimeistään kuusi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan kurssivalinnasta noin kolme viikkoa ennen kurssia. Valinnassa etusijalla ovat hakijat, jotka eivät aikaisemmin ole osallistuneet Kuuloliiton järjestämille Kuulokursseille.

Lisätietoa ja hakemukset:

Asiantuntija Anna-Maija Tolonen, p. 044 752 5574, anna-maija.tolonen@kuuloliitto.fi

Asiantuntija Maria Timonen, p. 0400 903407, maria.timonen@kuuloliitto.fi

Hakemukset tulee lähettää kuusi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa ensisijaisesti täyttämällä sähköinen hakemus.

Voit myös täyttää word-hakemuksen: Hakemus kuulokurssille 2024

Hakemuksen voi lähettää sähköpostilla: anna-maija.tolonen@kuuloliitto.fi tai maapostina: Anna-Maija Tolonen, Puutarhakatu 8 b F 607, 20100 Turku.