Lasten kesäleiri

Paikka: Bergvikin kartano
Osoite: Bergvikin kartano, Bergvikintie, Kruusila, Suomi
Katso kartalla

Lasten kesäleiri 7-12-vuotiaille kuulovammaisille lapsille ja heidän sisaruksille

Milloin ja missä?

3.-7.6.2024 Bergvikin kartano, Salossa.

Leirin hinta 

150€/leiriläinen ja sisarusalennus -50%. Hinta sisältää koko leirin ajaksi täysihoidon, vakuutuksen ja ohjelman. Laskut lähetetään ennen leiriä sähköpostitse.

Ohjelma

Leireillä lapset pääsevät tutustumaan muihin kuulovammaisiin lapsiin ja heidän sisaruksiinsa hauskan leiriohjelman parissa. Leireillä harjoitellaan mukaansa tempaavan ohjelman lomassa kaveritaitoja ja itsenäistymistä turvallisesti kokeneiden leiriohjaajiemme tukemana. Monet ovatkin saaneet leiriltä uusia, hyviä ystäviä.

Ohjelmassa on paljon hauskaa, kesäistä tekemistä ja seikkailua sekä tietysti myös rentoa yhdessäoloa – uidaan, saunotaan, tehdään pellehyppyjä järveen, retkeillään, askarrellaan ja järjestetään hauskaa iltaohjelmaa. Lapset pääsevät tutustumaan uusiin kavereihin, tapaamaan tuttuja kavereita ja viettämään yhdessä mukavaa kesäloman aloitusta!

Lisätietoja ohjelmasta julkaistaan pian.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.5.2024.

Leirille otetaan 20 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri järjestetään, mikäli sinne ilmoittautuu vähintään 12 osallistujaa. Jos leirille lähtö yksin tuntuu vielä vaikealta, mukaan voi ottaa myös sisaruksen tai kaverin. Kun ilmoittaudut, vahvistamme sinulle leirille mukaan mahtumisen viimeistään noin viikon kuluttua ilmoittautumisen vastaanottamisesta.
Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com