Harvinaismessut

Paikka: Musiikkitalo
Osoite: Mannerheimintie 13, 00100 Helsinki, Suomi
Katso kartalla

Harvinaiset-verkosto järjestää kaikille avoimet Harvinaismessut Helsingissä. Ohjelmassa on asiantuntijaseminaari, tietoiskuja harvinaiskentän ajankohtaisista aiheista sekä yhdistysten harvinaistoiminnan esittelyä.

Harvinaisten sairauksien päivän tapahtuman messualueella on runsaasti harvinaistoimijoiden esittelypisteitä sekä järjestöjen toiminnallisia pisteitä. Myös Kuuloliitto on mukana omalla pisteellään!

Tietoiskulavalla on ohjelmaa koko tapahtuman ajan. Aamupäivällä pidetään asiantuntijaseminaari, jota voi seurata myös verkon välityksellä.

Lapsille ja lapsenmielisille on tarjolla omaa ohjelmaa. Sairaalaklovnit seikkailevat Harvinaismessuilla lasten ilona koko päivän. Lisäksi messualueella on erilaisia askartelupisteitä ja muuta mukavaa tekemistä. Iltapäivällä on kokonaista kolme esitystä Leipäteatterin lastennäytelmästä ”Maukun ja Vipinän synttäriyllätys”.

Tapahtuman tavoitteena on koota harvinaissairaat, läheiset, potilasjärjestöjen ja harvinaisyhdistysten edustajat, sote-alan ammattilaiset sekä kaikki muut asiasta kiinnostuneet saman katon alle tapaamaan toisiaan ja tutustumaan harvinaisteemoihin ja -toimijoihin.

Lisätietoja: https://harvinaiset.fi/ajankohtaista/harvinaisten-sairauksien-paiva