Lastenleiri

Paikka: Kisakeskus
Osoite: Kisakeskus, Raasepori, Suomi
Katso kartalla

Tule mukaan viettämään ikimuistoista, kesän hauskinta viikkoa Kuuloliiton & KLVL ry:n yhdessä järjestämille kesäleireille!

Kenelle leirit on suunnattu?

Lasten kesäleirit on suunnattu n. 7-12 -vuotiaille kuulovammaisille lapsille ja heidän sisaruksilleen. Kummallekin leirille otetaan 25 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos leirille lähtö yksin tuntuu vielä vaikealta, mukaan voi ottaa myös sisaruksen tai kaverin. Jos tilaa on, mukaan voi tulla useampi sisarus.

Milloin ja missä?

5.-9.6.2023 Pojois-Suomi: Metsäkartano, Rautavaara – PERUTTU

12.-16.6.2023 Etelä-Suomi: Kisakeskus, Raasepori

Ohjelma

Ohjelmassa on paljon hauskaa, kesäistä tekemistä ja seikkailua sekä tietysti myös rentoa yhdessäoloa – uidaan, saunotaan, tehdään pellehyppyjä järveen, retkeillään, askarrellaan ja järjestetään hauskaa iltaohjelmaa!

Leireillä lapset pääsevät tutustumaan uusiin kavereihin, tapaamaan tuttuja kavereita ja viettämään yhdessä mukavaa kesäloman aloitusta! Leireillä harjoitellaan hauskan ohjelman lomassa kaveritaitoja ja itsenäistymistä turvallisesti kokeneiden leiriohjaajiemme tukemana. Monet ovatkin saaneet leiriltä uusia, hyviä ystäviä.

Leirit alkavat maanantaina klo 15.30 ja päättyvät perjantaina klo 13 yhteiseen päätöstilaisuuteen, johon myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. Lapset on haettava leiriltä perjantaina klo 14 mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.klvl.fi/kesaleirit2023/