Huomio! Omat kotisivumme Turun Kuuloyhdistys ry, missä tiedot kerho- yms. toiminnastamme. Täällä vain kuulolähipalveluaikamme. Auralan kansalaisopiston viitotun puheen opetus on siirtynyt Auralan omaksi toiminnaksi.

Pysytään terveinä!

****

Toimialueemme on:  Turku, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Lieto, Parainen, Masku, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko sekä Sauvo.

Turun Kuuloyhdistys ry on Kuuloliiton alainen yhdistys, joka järjestää kokoontumis-, kuntoutus- ja koulutustilaisuuksia. Yhdistys toimii yhteistyössä paikallisten järjestöjen, viranomaisten ja seurakuntien kanssa sekä pyrkii vaikuttamaan päättäjiin esteettömyyskysymyksissä. Yhdistyksessämme on jäseniä noin 400 henkeä.

Toimitilamme ”Simpukka” sijaitsee Turun ydinkeskustassa osoitteessa Kauppiaskatu 21 A 1, 20100 Turku. Ulko-ovi on aina lukossa, mutta rappuun pääsee Simpukan ovisummeria painamalla. Odota merkkivalon syttymistä, sitten avaa ulko-ovi reippaalla nykäisyllä! Muutama porras, ja olet perillä.

Yhdistyksessämme toimii kerhoja mm. kädentaidot-kerhotiistaikerho, kuuroutuneiden kerho,  taiteeseen keskittyvä torstaimaalarit sekä hengellinen piiri. Lisäksi järjestetään kuulolähipalvelua ja paristomyyntiä. Auralan Kansalaisopistossa on mahdollista opiskella viitottua puhetta (katso tarkemmin Auralan Omilta sivuilta). Yhteistyössä Suomen Tinnitusyhdistys ry:n kanssa tiloissamme toimii tinnituksen vertaistukiryhmä. Koulutetut sisäkorvaistuteleikattujen (CI-) tukihenkilöt pitävät kerran kuussa vertaistuki-iltaa tiloissamme.  Tiloissamme on induktiosilmukka, ja tapahtumissa on myös kirjoitustulkkaus. Järjestämme lisäksi näyttely- ja teatterivierailuja, joissa kuulon tukena kirjoitustulkkaus.

Seuratkaa maanantaisin ilmestyvää Turun Sanomien yhdistykset ja killat -palstaa. Siitä näette yhdistyksen tulevat tapahtumat. Tiedot ovat myös Turun Sanomien verkkosivuilla Menovinkeissä. Valitse alasvetovalikosta valinta Yhdistykset. Lisäksi tiedotamme YLE teksti-tv sivun 556 kautta.

Kaikenikäiset ihmiset, eri tavoin huonokuuloiset ja heidän perheenjäsenensä ovat tervetulleita mukaan tutustumaan ja luomaan uudistuvaa toimintaa yhdistykseen.