Akaan Seudun Kuulo Ry       

Toimialueemme on Akaa ja Urjala

Yhdistys perustettu v 1972 nimellä Toijalan Seudun Kuulovammaiset ry > Toijalan Seudun Kuulo ry > Akaan Seudun Kuulo ry

Toimimme auttaaksemme alueemme kuulovammaisia selviytymään arjessa tarjoamalla vertaistukea, kuulolähipalvelua ja virkistystä yhteisissä tilaisuuksissa. Vaikutamme alueellamme julkisten tilojen kuunteluolosuhteisiin.

Ilmoitamme tilaisuuksistamme Akaan Seudun MeNyt-palstalla ja Urjalan Sanomien yhdistyspalstalla sekä Facebook-sivullamme sekä täällä verkkosivullamme

Urjalassa toimii vertaistukikerho, jonka jälkeen on kuulolähipalvelua Paulan ja Astan toimesta Säästöpankin kerhohuoneessa, seuraa Urjalan Sanomien seurapalstaa.
Muita tilaisuuksia Urjalassa voimme järjestää Urjalan Majakalla tarvittaessa. Kaikista ilmoitetaan paikallislehdessä.
Kokoonnumme Akaassa kuukausittain yleensä Sampolassa, Sampolantie 3. Tilaisuuksissamme on vaihtuvia ulkopuolisia alustajia jostain kuuloasiasta tai muusta mielenkiintoisesta aiheesta. Välillä myös joku hallituksen jäsen toimii keskustelun vetäjänä. Sampolassa on induktiosilmukka.

Akaan Toijalassa aloitti viime vuonna uudelleen Tinnitus vertaistukiryhmä. Kokoontumisista ilmoitetaan kaikilla em. ilmoituskanavillamme.

Kuulolähipalvelulla on vakituiset vastaanottoajat Akaassa, Seniorituvalla, Kirkkotori 6 vastaanotto on kk:n 3. keskiviikko klo 15.30 – 16.30 paitsi kesä- ja joulukuussa kk:n 2. keskiviikko, sekä ½ h ennen seurakunnan kuulokerhoa, joka kokoontuu kk:n toinen tiistai klo 13 Srk-talon yläsalissa, jossa on myös induktiosilmukka. Kerho kokoontuu syys-, loka-, marraskuussa, sekä tammi, helmi- ja maaliskuussa. Kerhoista on ilmoitus Akaan Seudun seurakuntauutisissa.

Kuulolähipalvelu Urjalassa kuukauden viimeinen tiistai, lähemmin Urjalan Sanomien seurapalstalla. (Paula Kuvaja puh. 0503223272 tekstiviestit).

Kuulolähipalvelussa, KLP:ssa pesemme korvakappaleen ja vaihdamme letkun sekä opastamme kuulolaitteen käytössä ja kerromme muista kuulon apuvälineistä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME

OTA YHTEYTTÄ 040 5613616

Hallituksen kokoukset ovat useimmiten Laaksolassa. Alla kuvia vuoden 2017 hallituksesta

Vuonna 2017 hallituksenkokous Laaksolassa 

www.urjalansanomat.fi/

https:menyt.fi.akaanseutu

https://facebook.com/akaanseudunkuulo/

Yhteystiedot

Paula Heinola puheenjohtaja heinolapaula@gmail.com 0440660603