Toimialueemme on Akaa ja Urjala.

Yhdistys perustettu v 1972 nimellä Toijalan Seudun Kuulovammaiset ry > Toijalan Seudun Kuulo ry > Akaan Seudun Kuulo ry

Toimimme auttaaksemme alueemme kuulovammaisia selviytymään arjessa tarjoamalla vertaistukea, kuulolähipalvelua ja virkistystä yhteisissä tilaisuuksissa. Vaikutamme alueellamme julkisten tilojen kuunteluolosuhteisiin.

Ilmoitamme tilaisuuksistamme Akaan Seudun MeNyt-palstalla ja Urjalan Sanomien yhdistyspalstalla sekä Facebook-sivullamme sekä täällä verkkosivullamme

Urjalassa toimii vertaistukikerho, jonka jälkeen on kuulolähipalvelua Marja-Liisan ja Astan toimesta Majakalla, Tampereentie 8. Seuraa Urjalan Sanomien seurapalstaa.
Muita tilaisuuksia Urjalassa voimme järjestää Urjalan Majakalla tarvittaessa. Kaikista ilmoitetaan paikallislehdessä.
Kokoonnumme Akaassa  kevät- ja syyskautena kuukausittain yleensä Sampolassa, Sampolantie 3. Tilaisuuksissamme on vaihtuvia ulkopuolisia alustajia jostain kuuloasiasta tai muusta mielenkiintoisesta aiheesta. Välillä myös joku hallituksen jäsen toimii keskustelun vetäjänä. Sampolassa on induktiosilmukka.

Kuulolähipalvelua on Akaassa Sampolassa, Sampolantie 3 kerran kuukaudessa. Ilmoitamme vastaanottoajat Akaan Seudun Me Nyt-palstalla.

Kuulolähipalvelussa, KLP:ssa pesemme korvakappaleen ja vaihdamme letkun tarvittaessa sekä opastamme kuulolaitteen käytössä ja kerromme muista kuulon apuvälineistä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME

Ota rohkeasti yhteyttä ja soita Paulalle p. 0440660603 tai lähetä sähköpostia: heinolapaula@gmail.com

www.urjalansanomat.fi/

MeNyt: Yhdistykset ja yhteisöt yhdellä sivulla

https://facebook.com/akaanseudunkuulo/

Yhteystiedot

Paula Heinola puheenjohtaja heinolapaula@gmail.com 0440660603