Kun kuulokoje ei enää riitä -infotilaisuus

Paikka: Tampere
Osoite: Pirkankatu 2, Tampere, Suomi
Katso kartalla

Kuuloliiton yksi tärkeimmistä tavoitteista on lisätä tietoa kuulosta ja kuulonkuntoutusratkaisuista. Vuonna 2018 järjestämme valtakunnallisen Kun kuulokoje ei enää riitä -infokiertueen. Infotilaisuudet on suunnattu vaikeasti huonokuuloisille henkilöille, joilla on kuulovaikeuksia käytössä olevasta kuulokojeesta huolimatta. Myös heidän läheisensä ovat tervetulleita tilaisuuksiin. Tarkoituksena on lisätä kuulokojekäyttäjien sisäkorvaistutetietoisuutta sekä vähentää kuulo-ongelmista johtuvia haittoja tukemalla oikea-aikaista istutearvioon hakeutumista.

Vuoden 2018 toinen Kun kuulokoje ei enää riitä -infokiertueen tilaisuus järjestetään keskiviikkona 7.3.2018 klo 17.15 – 19.45 Tampereella pääkirjasto Metson luentosaliKuusessa, Pirkankatu 2.

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.  Ilmoittaudu tästä>.

Ohjelmassa on mm. kuuloon ja kuulemiseen liittyviä asiantuntijapuheenvuoroja ja Kuuloliiton kouluttamien CI-tukihenkilöiden kokemuspuheenvuoroja.

Kun kuulokoje ei enää riitä -infokiertue toteutetaan Kuuloliiton CI-tukiverkostoprojektin sekä Cochlear Nordic AB:n yhteistyönä ja tilaisuuksia järjestetään kevään 2018 aikana myös Tampereella (maaliskuu), Oulussa (huhtikuu), Turussa (toukokuu), Kuopiossa (kesäkuu). Syksyllä kiertue jatkaa Jyväskylään, Poriin, Lahteen ja Lappeenrantaan. Infokiertue päättyy pääkaupunkiseudulla järjestettävään tilaisuuteen vuoden 2018 lopulla.