Uutiset

Kuuloliiton uudeksi hallintojohtajaksi Raija Saari-Harjunmaa

Kuuloliiton uusi hallintojohtaja Raija Saari-HarjunmaaKuuloliiton uutena hallintojohtajana aloittaa maaliskuun alussa KTM Raija Saari-Harjunmaa. Hänellä on pitkä kokemus sote-alan ja yritysten johtotehtävistä. Kuuloliiton uuteen hallintojohtajan tehtävään kuuluvat sekä järjestön hallinnolliset työt että liiton tytäryhtiön, Kuulo-Auris Oy:n ja osaomistusyhtiö Vata Järjestöpalvelu Oy:n toimitusjohtajan tehtävät.

–Hain tehtävää, sillä se tuntui mielenkiintoiselta kombolta, jossa yhdistyvät samalla sekä järjestön hallinnollinen työ että yritysten johtotehtävät, Saari-Harjunmaa kertoo.
–Koen, että tässä tehtävässä osaamisestani on hyötyä, sillä olen toiminut pitkään sote-alalla. Kuuloasiat ovat minulle toki uusia, mutta minulla on kokemusta esimerkiksi työskentelystä autismin ja mielenterveyteen liittyvien kysymysten parissa.

Saari-Harjunmaa on viimeksi työskennellyt Osio Oy:ssä toimitusjohtajana ja sitä ennen ikäihmisten ja kehitysvammaisten  hoiva- ja asumispalveluja tuottaneen Mereo ry:n toimitusjohtajana. Aiemmin hän työskenteli Mehiläinen Oy:ssä mielenterveys- ja vammaispalveluiden sektorijohtajana.

–Odotan uudelta tehtävältäni mielenkiintoisia haasteita ja mukavaa työyhteisöä. Pidän tätä tehtävää erinomaisena mahdollisuutena vaikuttaa kuulovammaisalan kehitykseen.

Saari-Harjunmaa on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Sote-alan ohella hänellä on merkittävää työkokemusta myös muilta toimialoilta: hän on toiminut esimerkiksi SOK:n Prisma-ketjun johtajana ja vuosina 2004–2008 Oy Hobby Hall Ab:n toimitusjohtajana.

–Olemme erittäin iloisia saadessamme joukkoomme pitkän ja monipuolisen kokemuksen omaavan hallintojohtajan. Uskomme, että Saari-Harjunmaan osaaminen etenkin yritys- ja liiketoiminnasta hyödyttää laaja-alaisesti koko Kuuloliiton ja sen omistamien yhtiöiden toimintaa. Toivotamme Raijan lämpimästi tervetulleeksi osaavaan joukkoomme, sanoo Kuuloliiton toiminnanjohtaja Sanna Kaijanen.

Tiedustelut:
Sanna Kaijanen
Toiminnanjohtaja
sanna.kaijanen@kuuloliitto.fi
040 508 1716