Kuusaan Kuulosten retki valtakunnallisille kesäpäiville

Paikka: Peurungan Kylpylähotelli
Osoite: Peurungantie 85, Laukaa, Suomi
Katso kartalla
Peurunkajärvi.

Kesäpäivillä tapaat vanhoja tuttuja ja tutustut uusiin ystäviin yhdessäolon ja hauskan tekemisen merkeissä. Kylpylähotelli Peurunka tarjoaa monipuolista toimintaa koko viikonlopuksi.

Viikonloppu alkaa perjantain info-tilaisuudella. Lauantai on toimintapäivä työpajojen, erilaisten aktiviteettien ja kettinginheittokisan parissa.

Tervetulotilaisuus ja kaksi mielenkiintoista luentoa kokoaa osallistujat Peurunka Areenalle. Kesäpäivät päättyvät sunnuntain kesäjuhlaan.

Majoituspakettien hinnat:

Perjantai–sunnuntai majoituspaketti sisältää: 2 aamiaista, 2 lounasta ja 2 päivällistä noutopöydästä sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.

  • Päärakennuksen hotellihuoneet ja Peurantähti 2-4 hh huoneistossa:
    193 €/ 2hh /2 vrk/ hlö
    257 €/hlö/1h hotellihuone /2 vrk
  • Peurunkapiha rivitalohuoneet:
    168 €/ 2hh/2 vrk/hlö
    228 € /hlö/1hh/ 2vrk

Lisätietoja Kylpylähotelli Peurungasta, palveluista ja kuvia majoitusvaihtoehdoista osoitteesta: https://www.peurunka.fi/tai p. 020 751 601

Yhdistyksen jäsenille hinta on matkakuluineen päärakennuksen hotellihuoneet ja Peurantähti 2-4 hh huoneistossa: 97 € 2hh /2 vrk/ hlö ja Peurunkapiha rivitalohuoneet: 84 € 2hh/2 vrk/hlö.

Sitovat ilmoittautumiset 8.5. 2022 mennessä, puh 040 5421 767 Hannele Löytty. Yhdistys on varannut linja-autokuljetuksen kesäpäiville.

https://www.kuuloliitto.fi/tapahtumat/kuuloliiton-valtakunnalliset-kesapaivat-laukaassa-peurungan-kylpylahotellissa/

Keski-Suomen kuulopiiri toivottaa Sinut ja läheisesi lämpimästi tervetulleeksi Kesäpäiville Laukaaseen!