Kuulolähipalvelu / Porinakerho

Paikka: Kolarin palvelutalon takkahuone
Osoite: Ruuttikatu 3, 95900 Kolari, Suomi
Katso kartalla

Kuulolähipalveluun ja vertaistukiryhmäämme (Porinakerho) ovat tervetulleita kaikki jäsenyydestä riippumatta. Järjestämme tilaisuuksiin erilaista ohjelmaa ja niissä käy vierailijoita kertomassa kuulemiseen ja kuulemisen apuvälineisiin liittyvistä asioista.

Porinakerhon ja kuulolähipalvelun yhteydessä on tarjolla kahvit ja lopuksi pidetään arpajaiset. Kahvin ja arvan hinta on yhteensä kolme euroa.

Kuulolähipalvelun ja porinakerhon yhteydessä vaihdamme kuulokojeen letkuja, autamme kuulokojeongelmien kanssa ja myymme edullisia ja laadukkaita kuulokojeen paristoja (5 euroa kiekko), joita ostamalla myös tuet yhdistyksemme toimintaa.

Lisää tietoa kuulolähipalvelusta ja porinakerhosta saat kuulolähipalveluvastaava Sinikka Vasaralta (040 775 9604) sekä kahviemäntä Johanna Nivalta (040 552 4971). Tiedotamme toiminnastamme myös Facebook-sivullamme sekä paikallislehti Luoteis-Lapin Pidä mielessä -palstalla. Kuulolaitteen paristoja voit ostaa myös muuna aikana Eino Kihlangilta ja Marja Möltsiltä (040 065 2182) Kolarin kirkonkylältä.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!