Uutiset

Tule töihin Kuuloliittoon! 

Etsimme joukkoomme viestinnän asiantuntijaa, järjestötoiminnan asiantuntijaa ja järjestöassistenttia.

Tarjoamme mielenkiintoisten työtehtävien ohella innostavan ja asiantuntevan työyhteisön, mahdollisuuden toimia aktiivisten vapaaehtoisten kanssa ja vaikuttaa kuuloalan tulevaisuuteen ja ajankohtaisiin teemoihin. Tule mukaan kehittämään kuulovammaisten yhdenvertaisia osallistumismahdollisuuksia yhteiskunnassa ja lisäämään tärkeän työmme tunnettuutta. Työskentelet osana tiimiorganisaatiota ja osallistut koko organisaatiomme kehittämiseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää monipuolisesti asiantuntemustasi, kehittää ammattitaitoasi sekä oppia ja luoda uutta.

Viestinnän asiantuntija

Haemme viestintätiimiimme asiantuntijaa kehittämään ja toteuttamaan monipuolisesti Kuuloliiton viestintää. Viestinnän asiantuntijana osallistut Kuuloliiton brändin uudistamiseen ja näkyvyyden kehittämiseen. Olet keskeisessä roolissa some- ja verkkoviestinnän sekä erilaisten mediakampanjoiden suunnittelussa. Tuotat aktiivisesti sisältöä Kuuloliiton eri kanaviin ja suunnittelet tarvittaessa erilaisia materiaaleja. Olet myös mukana tukemassa paikallisyhdistyksiämme viestimään omasta toiminnastaan entistä paremmin. Lisäksi vastaat joistakin järjestön hallintoon liittyvistä töistä.

Edellytämme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Työkokemusta erilaisista viestinnän tehtävistä
 • Nopeaa reagointikykyä ja joustavuutta
 • Valmiutta toimia kouluttajana
 • Sujuvaa kirjoitustaitoa
 • Kykyä suunnitella ja toteuttaa erilaisia julkaisuja
 • Verkko- ja some-viestinnän osaamista

Arvostamme lisäksi:

 • Kuulovammaisalan ja järjestötoiminnan tuntemusta
 • Kokemusta vapaaehtoisten kanssa työskentelystä

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Valkeassa talossa Helsingissä (Ilkantie 4). Palkkaus on sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Huomioimme myös sellaiset hakijat, jotka haluaisivat työskennellä osa-aikaisesti.

Hakuaika: 17.2.2023 klo 16.00 mennessä. Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen juha.hietala@kuuloliitto.fi. Tiedustelut tehtävään liittyen ainoastaan sähköpostitse.

Järjestötoiminnan asiantuntijan sijaisuus

Innostutko digistä ja vapaaehtoisten tukemisesta? Kiinnostaako erilaisten ihmisten kanssa toimiminen? Haluatko kehittää kuulovammaisten henkilöiden digitaitoja ja yhteiskunnan saavutettavuutta? 

Haemme järjestötoiminnan asiantuntijan sijaista vanhempainvapaan ajalle 1.3.2023─31.1.2024.

Tehtäviisi kuuluvat: 

Asiantuntijana työskentelet asiantuntevassa työyhteisössä osana tiimiorganisaatiota. Ohjaat ja tuet kuuloyhdistyksiä digitaalisten työkalujen käytössä yhdistystoiminnan kehittämiseksi. Järjestät Digitaidot-hankkeemme kouluttamille digikavereille toiminnanohjausta. Rekrytoit uusia vapaaehtoistoimijoita digikavereiksi sekä suunnittelet ja toteutat heille koulutusta. Järjestät Digitaidot -työpajoja, joissa hyödynnetään Kuuloliiton Digitaidot-hankkeessa (2019−2022) kehitettyä Digitaidot-peliä. Tehtäviisi kuuluu myös digiopasaineiston laatiminen ja päivittäminen.

Toivomme sinulta: 

 • Aitoa kiinnostuneisuutta työskennellä eri-ikäisten vapaaehtoisten kanssa
 • Hyviä digitaitoja. Hallitset Office-ohjelmistot ja Teams- ja Zoom-työympäristöjen käytön.
 • Intoa/halua tukea kuulovammaisia henkilöitä oppimaan digitaitoja
 • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyisyyttä
 • Kokemusta järjestö- ja yhdistystoiminnasta
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa koulutusta

Arvostamme lisäksi:

 • Kouluttajakokemusta
 • Kuulovammaisalan tuntemusta

Työsuhde alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen vanhempainvapaasijaisuus. Työpaikka sijaitsee Valkeassa talossa Helsingissä (Ilkantie 4). Työ sisältää matkustamista. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen (vaativuusluokka 5) mukainen.

Hakuaika: 17.2.2023 klo 16.00 mennessä.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen anne.wicht-kvarnstrom@kuuloliitto.fi Tiedustelut tehtävään liittyen ainoastaan sähköpostitse.

Järjestöassistentti

Haemme joukkoomme järjestöassistenttia, jonka toimenkuva sisältää talous- ja järjestöhallintoon liittyviä työtehtäviä, viestintää ja jäsenyhdistysten parissa tehtävää työtä. Tehtävässä pääset tutustumaan monipuolisesti Kuuloliiton työhön ja vapaaehtoistoimintaan. Työtehtävät suunnitellaan tarkemmin työsuhteen alkaessa palkattavan henkilön osaaminen ja osatyökykyisyys huomioiden yhdessä henkilön kanssa. Työpaikka sijaitsee Helsingissä Valkeassa talossa.

Työntekijä palkataan STEAn Paikka auki –ohjelman rahoituksella. Ohjelman tavoitteena on edistää vaikeasti työllistyvien henkilöiden työllistymistä tarjoamalla työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan järjestöissä. Ohjelman rahoittamat työpaikat on tarkoitettu osatyökykyisille sekä työelämän ulkopuolella oleville alle 30-vuotiaille nuorille.

Ohjelmaan voidaan palkata henkilöitä, jotka eivät ole työllistyneet aiemmin Paikka auki -avustusohjelman kautta. Palkattavan henkilön tulee täyttää joko nuorta koskevat kriteerit tai osatyökykyistä henkilöä koskevat kriteerit.

Tutustu kriteereihin paikka auki -ohjelman -sivuilta >

Työtehtävä on kokoaikainen, mutta myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää ainakin vuoden 2023 loppuun saakka.

Hakijalta edellytetään vähintään soveltuvaa toisen asteen tutkintoa tai alempaa korkeakoulututkintoa sekä tavallisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa. Omakohtainen kokemus kuulovammaisuudesta ja järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.

Hakemukset ja CV on toimitettava 17.2.2023 klo 16.00 mennessä sähköpostitse: juha.hietala@kuuloliitto.fi.  Tiedustelut tehtävään liittyen ainoastaan sähköpostitse.  

Kuuloliitto on sosiaali- ja terveysalan kansalaisjärjestö, joka edistää kuulovammaisten asemaa yhteiskunnassa, tuottaa tietoa kuulosta ja kuulovammaisuudesta sekä järjestää monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Edustamme jäsenyhdistystemme kautta noin 15 000 kuulovammaista henkilöä.