Työikäisten kuulokurssi

Paikka: Original Sokos Hotel Vantaa
Osoite: Hertaksentie 2, 01300 Vantaa, Suomi
Katso kartalla

Kuuloliitto järjestää työikäisille suunnatun kuulokurssin, johon myös läheinen voi osallistua. Kurssin tavoitteena on tarjota työikäisille mahdollisuus toisten samassa tilanteessa olevien kohtaamiseen. Kurssilla käsitellään kuuloaistin toimintaa, kuulokojeiden ja apuvälineiden käyttöä, tutustutaan kommunikaatiomenetelmiin ja tulkkauspalveluun. Keskustellaan kuulon vaikutuksesta työ- ja toimintakykyyn ja etsitään yhdessä keinoja työssä jaksamiseen. Vertaiskeskustelut ovat osa kurssiohjelmaa.

Kurssi sisältää kahden päivän kurssiohjelman ja puolen vuoden kuluttua järjestettävän jatkotapaamisen, jonka ajankohta sovitaan kurssilla. Majoitus on kahden hengen huoneissa täysihoidolla. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia. Matkakuluista osallistujat vastaavat itse.

Kurssien järjestelyjen osalta seurataan aktiivisesti koronaepidemian tilannetta, ja kurssit toteutetaan aina viranomaisohjeita noudattaen. Mikäli tilanne alueilla muuttuu, tiedotamme kurssien mahdollisesta perumisesta tai siirtämisestä myöhempään ajankohtaan.

Lisätietoa ja hakemukset:

Sähköinen hakemuslomake https://kilta.kuuloliitto.fi/kotisivut
Word-pohjainen hakemuslomake

Asiantuntija Maria Timonen p. 0400 903 407, maria.timonen@kuuloliitto.fi

Asiantuntija Sanna Lehtoväre p. 040 770 3803, sanna.lehtovare@kuuloliitto.fi

Hakemukset tulee lähettää viimeistään kuusi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa, joko täyttämällä sähköisen hakemuksen Kuuloliiton sivuilla, sähköpostilla tai maapostina. Hakemukset työikäistenkurssille: Maria Timonen, Kuuloliitto ry, PL 1188, 70211 Kuopio.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan kurssivalinnasta kirjeellä noin kolme viikkoa ennen kurssia. Valinnassa etusijalla ovat hakijat, jotka eivät aikaisemmin ole osallistuneet Kuuloliiton kuulokurssille.