Tervetuloa kuuroutuneiden viikonloppuun Espooseen 19.–21.11.2021

Paikka: Hotelli Lepolampi
Osoite: Kivilammentie 1, Espoo, Suomi

Tapahtumaan ovat tervetulleita myös omaiset ja ystävät sekä kaikki kiinnostuneet.

Viikonloppu järjestetään Hotelli Lepolammella, joka sijaitsee Nuuksion kansallispuiston läheisyydessä Kivilammen rannalla. Lisätietoja: www.lepolampi.fi

Perjantai-iltana ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa vertaisseurassa. Lauantaina tutustumme taijiin*) sekä saamme vieraaksemme Ylen saavutettavuusvastaava Minna Pöntyksen ja tekstittäjätoimittaja Susanna Kokkolan. Sunnuntaina aloitamme kuuroutuneiden toimikunnan yleiskokouksella, jossa valitaan muun muassa toimikunnan jäsenet ja puheenjohtaja. Päivän päätteeksi Liisa Sammalpenger kertoo kirjoitustulkkauksen eri mahdollisuuksista.

Viikonlopun aikana on kirjoitustulkkaus ja viitotun puheen tulkkaus.

Hinnat:

– Perjantai-sunnuntai 150 eur/2hh/hlö, 190 eur/1hh (sisältää ohjelman, majoituksen ja ruokailut)

– Lauantai-sunnuntai 130 eur/2hh/hlö, 170 eur/1hh

– Päiväkäynti: la 70 eur, su 50 eur (sisältää ohjelman ja ruokailut)

Matkoista korvataan Kuuloliiton jäsenyhdistysten jäsenille 30 eur ylittävä osuus julkisten kulkuneuvojen taksan mukaan. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Perjantaina järjestetään yhteiskuljetus Helsingistä Lepolammella ja sunnuntaina Lepolammelta Helsinkiin.

Ilmoittautumiset viimeistään 29.10.2021:

Tarja Kaikkonen, Kuuloliitto ry, Ilkantie 4, 00400 Helsinki

tarja.kaikkonen @ kuuloliitto.fi
050 536 5162 (tekstiviestit)

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsetko yhteiskuljetusta ja mahdollinen erityisruokavaliosi.

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempia tietoja lähempänä tilaisuutta.

*) Taiji on perinteinen kiinalainen taistelutaito. Nykyisin laji tunnetaan terveyttä edistävänä

liikuntana, jossa pyritään käyttämään kehoa kokonaisvaltaisesti ja liikkeen avulla rentouttamaan

keho ja mieli.