Kuulolähipalvelu – peruskurssin 2. osa

Paikka: Scandic Tampere
Osoite: Tampere, Suomi
Katso kartalla

KUULOLÄHIPALVELUKOULUTUS

Kuulolähipalvelu on yhdistysten järjestämää, vapaaehtoisvoimin toteutettavaa ohjausta ja neuvontaa. Kuulolähipalvelutoimijat tukevat kuulokojeen ja apuvälineiden käytössä sekä neuvovat kuulonkuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kuuloliiton valtakunnallinen kuulolähipalvelukoulutus on kokonaisuus, joka sisältää peruskurssin 1. ja 2. osat sekä ennakkotehtäviä. Kurssilaiset sitoutuvat osallistumaan molemmille kursseille.

KUULOLÄHIPALVELU – Peruskurssin 2. osa

Peruskurssin 2. osan tavoitteena on valmentaa vapaaehtoisia neuvomaan ja ohjaamaan asiakkaita ja heidän läheisiään. Samalla perehdytään vuorovaikutukseen ja kuulovammaisen asiakkaan kohtaamiseen. Koulutuksessa perehdytään KLP- toiminnan suunnitteluun ja järjestämiseen, sekä pohditaan vapaaehtoisen rooleja, vastuita, velvollisuuksia ja voimavaroja.

Kohderyhmä:  Peruskurssin 1. osan syksyllä 2018 (tai aiemmin) käyneet
Osallistumismaksu: 60 €/henkilö, sisältää koulutuksen, ohjelman mukaiset ruokailut ja majoituksen. Matkat korvataan 30 euroa ylittävältä osalta julkisten kulkuneuvojen mukaan. Ilman majoitusta osallistujamaksu on 20 euroa /henkilö.
Koulutukseen osallistumisesta sovitaan oman kuuloyhdistyksen kanssa.

Ilmoittautuminen on auki 8.–25.1.2019 ja ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti Kilta -järjestelmän kautta http://kilta.kuuloliitto.fi/kotisivut/

Koulutus järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.