Kuulolähipalvelu peruskurssin 1. osa

Paikka: Scandic City
Osoite: Tampere, Suomi
Katso kartalla

Kuulolähipalvelu on yhdistysten järjestämää, vapaaehtoisvoimin toteutettavaa ohjausta ja neuvontaa. Kuulolähipalvelutoimijat tukevat kuulokojeen ja apuvälineiden käytössä sekä neuvovat kuulonkuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kuulolähipalvelukoulutus on kokonaisuus, joka sisältää peruskurssin 1. ja 2. osat sekä ennakkotehtäviä. Kurssilaiset sitoutuvat osallistumaan molemmille kursseille.

Peruskurssin 1. osan tavoitteena on oppia vapaaehtoistoiminnan periaatteet ja kuulonkuntoutuksen perusteet sekä tiedostaa kuulolähipalvelun merkitys sosiaali- ja terveydenhuollon palvelukokonaisuudessa. Lisäksi tutustutaan erilaisiin kuulokojeisiin ja kuulon apuvälineisiin.

KLP-peruskurssin 2. osa on keväällä (helmi-maaliskuussa) 2019 Tampereella.

Kurssille mahtuu 18 kurssilaista, kaksi osallistujaa/kuuloyhdistys. Koulutukseen osallistumisesta sovitaan kuuloyhdistyksen kanssa, jolloin yhdistys maksaa osallistumisen ja matkojen omavastuuosuuden.

Osallistumismaksu 60 €/henkilö, sisältää koulutuksen, ohjelman mukaiset ruokailut ja majoituksen. Ilman majoitusta osallistujamaksu on 20 euroa /henkilö.

Matkat korvataan 30 euroa ylittävältä osalta julkisten kulkuneuvojen mukaan. Jos tulet omalla autolla, maksamme matkakulut Matkahuollon bussitaksan mukaisesti.

Kurssimaksu sekä matkakulujen omavastuu laskutetaan yhdistykseltä kurssin jälkeen.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Margit Hassinen, margit.hassinen@ kuuloliitto.fi               0400 802 669

Tuija Vuori, tuija.vuori@kuuloliitto.fi                                 0400 802 668

Ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti Kilta järjestelmän kautta http://kilta.kuuloliitto.fi/kotisivut/, joka on auki 6.8.- 31.8.2018

Kurssilla on käytössä induktiosilmukka. Jos tarvitset kirjoitustulkkausta, ilmoita siitä meille ilmoittautumisen yhteydessä.

TERVETULOA KURSSILLE!

Ladattava kurssin esite