Kuulolähipalvelu, peruskurssi osa 1

Paikka: Hotelli Scandic
Osoite: Asema-aukio, Järvenpää, Suomi
Katso kartalla

Kuulolähipalvelu on yhdistysten järjestämää, vapaaehtoisvoimin toteutettavaa ohjausta ja neuvontaa. Kuulolähipalvelutoimijat tukevat kuulokojeen ja apuvälineiden käytössä sekä neuvovat kuulonkuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kuuloliiton valtakunnallinen kuulolähipalvelukoulutus on kokonaisuus, joka sisältää peruskurssin 1. ja 2. osat sekä ennakkotehtäviä. Kurssilaiset sitoutuvat osallistumaan molemmille kursseille.

Peruskurssin 1. osan tavoitteena on oppia vapaaehtoistoiminnan periaatteet ja kuulonkuntoutuksen perusteet sekä tiedostaa kuulolähipalvelun merkitys osana kuulonkuntoutuksen palvelukokonaisuutta. Lisäksi tutustutaan erilaisiin kuulokojeisiin ja kuulon apuvälineisiin.

KLP-peruskurssin tiedote

Kohderyhmä

Kuulolähipalvelusta kiinnostuneet vapaaehtoiset. Kurssille mahtuu 18 kurssilaista, kaksi osallistujaa/kuuloyhdistys. Koulutukseen osallistumisesta sovitaan kuuloyhdistyksen kanssa, jolloin yhdistys maksaa osallistumisen ja matkojen omavastuuosuuden.

Osallistumismaksu

60 €/henkilö, sisältää koulutuksen, ohjelman mukaiset ruokailut ja majoituksen. Matkat korvataan 30 euroa ylittävältä osalta julkisten kulkuneuvojen mukaan.

Ilman majoitusta osallistujamaksu on 20 euroa /henkilö.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen on auki 12.8.–31.8.2019 ja ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti Kilta -järjestelmän kautta http://kilta.kuuloliitto.fi/kotisivut/

Kuntoutussihteeri Margit Hassinen
margit.hassinen@kuuloliitto.fi     p. 0400 802 669

Suunnittelija Riitta Pulkkinen
riitta.pulkkinen@kuuloliitto.fi   p. 0400 750 566

Koulutus järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.