Kuulokurssi Kopola

Paikka: Kopolan kurssikeskus
Osoite: Velisjärventie 50, 17800 Kuhmoinen, Suomi
Katso kartalla

Kuuloliiton Kopolan kurssikeskus järjestää viiden päivän kuulokurssin ikääntyneelle kuulokojeen käyttäjälle ja hänen läheiselleen. Kurssin tavoitteena on tarjota osallistujille ja heidän läheisilleen mahdollisuus toisten samassa tilanteessa olevien kohtaamiseen.

Kursseilla käsitellään kuuloon liittyviä teemoja sekä kuulon vaikutusta toimintakykyyn. Osallistujat saavat valmiuksia kuulokojeen käyttöön sekä tietoa kuulon apuvälineistä, kommunikaatiomenetelmistä ja tulkkauspalveluista. Vertaiskeskustelut ja läheisten kokemukset arjessa toimimisen keinoista ovat osa kurssiohjelmaa. Kurssit sisältävät viiden päivän kurssiohjelman.

Kurssit toteutetaan STEA-avustuksella. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia, mutta matkakuluista osallistujat vastaavat itse. Majoitus järjestetään täysihoidolla. Osallistujilta edellytetään omatoimisuutta, koska kurssilla ei ole avustavaa henkilökuntaa.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan kurssivalinnasta noin kolme viikkoa ennen kurssia. Valinnassa etusijalla ovat hakijat, jotka eivät aikaisemmin ole osallistuneet Kuuloliiton kuulokursseille.

Hakemukset tulee lähettää kuusi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa ensisijaisesti täyttämällä sähköinen hakemus (Linkki lomakkeeseen).

Voit myös täyttää word-hakemuksen: Hakemus Kuulokurssille 2023
Hakemuksen voi lähettää sähköpostilla sanna.lehtovare@kuuloliitto.fi tai maapostina:
Kopolan kurssikeskus, PL 11, Velisjärventie 50, 17801 Kuhmoinen.

Kopolan kurssikeskus talvella.