Kuulokurssi Kopola

Paikka: Kopolan Kurssikeskus
Osoite: Velisjärventie, Kuhmoinen, Suomi
Katso kartalla

Kuuloliiton Kopolan kurssikeskus (Kuhmoinen) järjestää viiden päivän kuulokurssin ikääntyneelle kuulokojeen käyttäjälle ja hänen läheiselleen.

Kurssin tavoitteena on tarjota osallistujalle mahdollisuus toisten samassa tilanteessa olevien kohtaamiseen. Vertaiskeskustelut ja läheisten kokemukset kuulon tuomista haasteista sekä arjessa toimimisen keinoista ovat osa kurssiohjelmaa. Kurssilla käsitellään kuuloon liittyviä teemoja ja kuulon vaikutusta toimintakykyyn. Osallistujat saavat valmiuksia kuulokojeen käyttöön, sekä tietoa kuulon apuvälineistä, kommunikaatiomenetelmistä ja tulkkauspalvelusta.

Kurssi sisältää viiden päivän kurssiohjelman. Majoitus järjestetään täysihoidolla. Kurssi on osallistujille maksuton. Matkakuluista osallistujat vastaavat itse.

Kurssin järjestelyjen osalta seurataan aktiivisesti koronaepidemian tilannetta ja kurssi toteutetaan aina viranomaisohjeita noudattaen. Mikäli tilanne alueella muuttuu, tiedotamme kurssin mahdollisesta perumisesta tai siirtämisestä myöhempään ajankohtaan.

Lisätietoa ja hakemukset:

Asiantuntija Sanna Lehtoväre p. 040 770 3803, sanna.lehtovare@kuuloliitto.fi

Hakemukset tulee lähettää viimeistään kuusi viikkoa ennen kurssin ajankohtaa, joko sähköisellä hakemuslomakkeella, sähköpostilla tai maapostina osoitteeseen: Kopolan kurssikeskus, PL 11, Velisjärventie 50, 17801 Kuhmoinen.

Hakemuslomake tarvittaessa myös word-muodossa: Kuulokurssihakemus 2022.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan kurssivalinnasta kirjeellä noin kolme viikkoa ennen kurssia. Valinnassa etusijalla ovat hakijat, jotka eivät aikaisemmin ole osallistuneet Kuuloliiton kuulokurssille.