Harvinaisten sairauksien päivä 2021 ja virtuaalimessut

Paikka: Verkkotapahtuma
Osoite: Ilkantie, Helsinki, Suomi
Katso kartalla
Harvinaisten sairauksien päivä.

Harvinaissairaus koskettaa yli 300 miljoonaa ihmistä maailmassa ja yli 300 000 ihmistä Suomessa. Harvinaisuuden aiheuttamat haasteet ovat samankaltaisia yli sairausryhmärajojen. Harvinaisten sairauksien päivä antaa äänen harvinaissairaille ja heidän tarinoilleen.

Vuoden 2021 harvinaisten sairauksien päivää vietetään kokonaan verkossa. Tavoitteena on koota harvinaissairaat, läheiset, sote-alan ammattilaiset, potilasjärjestöjen ja harvinaisyhdistysten edustajat sekä kaikki muut asiasta kiinnostuneet tutustumaan harvinaisteemoihin ja -toimijoihin.

Harvinaiset-verkosto järjestää harvinaisteemaiset virtuaalimessut kolmipäiväisenä tapahtumana 26.–28.2.2021, joka on myös jälkikäteen kaikkien vierailtavissa verkossa koko tapahtumaa seuraavan viikon.

Ohjelmassa on muun muassa teemoitettuja asiantuntijaluentoja yliopistosairaaloiden harvinaissairauksien yksiköiltä, paneelikeskusteluja, kokemustarinoita, tietoiskuja harvinaiskentän ajankohtaisista aiheista ja tietenkin eri harvinaistoimijoiden ja -toimintojen esittelyä. Lapsille on tarjolla ihan omaa ohjelmaa. Virtuaalimessut ovat maksuttomat sekä osallistujille että esittelijöille.

Lisätietoja: harvinaiset.fi

Harvinaismessut 26.-28.2. Avoin verkkotapahtuma. Harvinaiset-verkosto.