Ergonomia-symposium: Ergonomian uudet tuulet työelämässä

Paikka: Tampereen yliopisto
Osoite: Kalevantie 4, Tampere, Suomi
Katso kartalla

Vuorovaikutuksessa puhe, ääni, kuulo, akustiikka sekä perinteinen ergonomia

Symposiumissa otetaan katsaus työergonomian eri osa-alueisiin, esitellään kunkin alueen tutkimuksen ja soveltamisen kohteita ja etsitään väyliä tulevalle yhteistyölle.

Symposiumin tarkoituksena on herättää vilkasta keskustelua  ja avata mahdollisuuksia tieteenalat ylittävälle yhteistyölle.

Niinpä yleisö on tässä tilaisuudessa yhtä keskeisessä asemassa,  kuin kutsutut puhujat.

Toivomme vilkasta keskustelua, hyviä ideoita, nasevaa kritiikkiä, käytännön vinkkejä, uusia avauksia sekä konkreettista verkottumista ja teemme parhaamme fasilitoidaksemme vilkkaan ajatustenvaihdon.

Keskustelua pääsee avaamaan jo ennen symposiumia Facebook sivullamme @ergonomiasymposium jossa puhujillemme saa esittää kysymyksiä ja toiveita symposiumissa käsiteltävistä ergonomian aihealueista. Kuulemme fb-sivullamme myös mielellämme esimerkiksi ergonomiaan liittyvästä yritystoiminnastasi tai muista kiinnostavista avauksista ergonomian saralla.

Yhteistyössä mukana: Akustinen seura, Kuuloliitto, Suomen Ergonomiayhdistys, Suomen Työhygieniaseura, Suomen Vokologit  ja Suomen Ääniergonomia seura

Symposiumin ohjelma >

Ilmoittautuminen

Seminaari on osallistujille maksuton, lounas omakustenteinen ja kahvit tarjoaa Ecophon oy www.ecophon.com.

Osallistujamäärä on rajattu (max. 60 henkilöä), mutta alustukset live-streemataan tapahtuman Facebook sivulla osoitteessa: www.facebook.com/Ergonomiasymposium  Ilmoittaudu seminaariin viimeistään 18.1.2019 tämän linkin kautta