72 tuntia -koulutus – onko varautumisosaamisesi kunnossa? 

Paikka: Verkkokoulutus
Osoite: Ilkantie 4, Helsinki, Suomi
Katso kartalla

72 tuntia logo.72 tuntia on viranomaisten ja järjestöjen laatima varautumissuositus kotitalouksille. Kodeissa tulisi varautua pärjäämään itsenäisesti ainakin kolme vuorokautta häiriötilanteen sattuessa. Olisi hyvä, jos kotoa löytyisi vähintään kolmeksi vuorokaudeksi ruokaa, vettä ja lääkkeitä. Olisi myös tärkeää tuntea varautumisen perusteet eli tietää esimerkiksi, mistä saa oikeaa tietoa häiriötilanteessa ja miten pärjätä kylmenevässä asunnossa.

Kotitalouksien omatoiminen varautuminen on suuri apu yhteiskunnalle ja ennen kaikkea ihmiselle itselleen. Siksi jokaisen kannattaa varautua häiriötilanteisiin. Tule kuulemaan webinaareihimme, onko tietosi varautumisesta ajan tasalla.

Kuuloliitto järjestää maaliskuussa 2024 kaksi samansisältöistä 72-tuntia -tilaisuutta varautumisesta. Ilmoittaudu webinaariin täältä (Linkki Kilta-järjestelmään) 18.3. mennessä.

Kouluttajina toimivat kehittämispäällikkö Anniina Lavikainen ja asiantuntija Taneli Ojala. Voit ilmoittautumisen yhteydessä jättää meille jo etukäteiskysymyksiä omatoimiseen varautumiseen liittyen.