Blogit

Muistoja Kuuloliiton tapahtumista

Muistoja Kuuloliiton tapahtumista -kampanjan ideana oli jakaa oma paras muisto Kuuloliiton tapahtumasta. Kisaan tuli monia ihania muistoja. Kiitos näistä! Monet muistoista olivat leireiltä.

”Käytiin joskus nuorten leirillä Kaarinassa semmosilla raunioilla ja osa pääsi veneellä sinne. Perillä oli perus nuotiolla chillailua ja jotain aarrejahtia. Tämä jäänyt aina ikimuistoiseksi muistoksi.”

Labyrinttitehtävä nuorten leirillä.”Kuvassa olen kuuloliiton nuorten leirillä 2021. Meillä oli ohjelmassa pisteiden kiertelyä ja kuvan pisteessä piti ratkaista paperilla oleva labyrintti niin, että minulla on silmät sidottuna ja kaverini Melina ohjeistaa. Tämä oli aika hauskaa ja lopputulos oli aika sotkuinen, nauratti paljon!”

”Mun paras muisto Kuuloliiton tapahtumista on viimeisin kesäleiri millä olin, eli kesäleiri 2021 Savonlinnassa. Oli ihan parasta kun leirin teemana oli selviytyjät ja olen aina tykännyt seurata niitä. Leirillä pääsin kokeilemaan asioita joita en ollut ennen tehnyt ja sain myös tietää asioita joista minulla ei ennen ollut mitään tietoa. Parasta oli nähdä kavereita ja tutustua uusiin ihmisiin ja ohjaajiin, ja saada vertaistukea. Sain leiriltä ihan parhaita muistoja. Lempi muistoni on ehkä kun pääsin melomaan pienen saaren ympäri kaverini kanssa, se oli jännittävää ja hauskaa.”

Kosken yli vaijerilla.”Muistoja on paljon, mutta jos nyt joku pitäisi valita, niin nuorisotoiminnan viikonloppu Laukaassa. Ajettiin mönkijöillä maastossa, ruoka oli hyvää, pihalla oli sauna ja poreallas, jossa koko yö istuttiin. Toisena päivänä oli Extreme juttuja, laskeuduttiin köydellä alas, liu’uttiin kosken yli vaijerilla ym. Meitä oli varmaan parikymmentä, huhtikuussa 2007.”

 

Tyttö ja hevonen.”Olen ollut mukana Kuuloliiton leiritoiminnassa jo vuodesta 2015 lähtien. Olin silloin 8-vuotias. Kun lähdin leirille ensimmäistä kertaa, se oli tosi jännittävää. Ensimmäinen leiripäivä meni vain jännittäessä, mutta seuraavana päivänä jännitys oli jo unohtunut. Leiriporukkaan pääsi nopeasti mukaan ja sain heti kavereita. Leirin loputtua odotinkin jo seuraavan kesän leiriä innolla. Mielestäni jokaisen kannattaisi tulla mukaan Kuuloliiton leireille. Leireiltä saa uusia ystäviä ja unohtumattomia kokemuksia. Voit jakaa kokemuksiasi muiden huonokuuloisten kanssa ja saat vertaistukea. Leireillä on aina kivaa ohjelmaa ja mukavat ohjaajat.”

Koonti: Sohvi Sjöberg (kuvassa), joka on ollut Teppo-jaksolla Kuuloliitossa.