Uutiset

Digitaidot-projektin työntekijänä on aloittanut Iida Heinämäki

Iida Heinämäki on aloittanut Kuuloliiton Digitaidot-projektin asiantuntijana 21.9.2021. Hän on aiemmin työskennellyt Kuuloliiton aluetoiminnassa vuonna 2019. Kuuloliiton Digitaidot-projekti (2019-2021) jatkaa loppuajan Iidan vetämänä. Syksyllä 2021 on tarkoitus järjestää vielä digityöpajoja, digikaverivalmennus, tehdä verkostoyhteistyötä sekä järjestää hankkeen loppuseminaari. Seuraa siis syksyllä tapahtumakalenteriamme ja viestintäämme.

Iidan tervehdys

”Olen ollut lapsesta saakka huonokuuloinen ja käytän sisäkorvaistutteita. Digitalisaatio on tuonut mukanaan meille kuulovammaisille uusia mahdollisuuksia elämään. Olen itsekin päässyt nauttimaan siitä, miten ihanaa on, kun esimerkiksi ajanvaraukset voi hoitaa ilman puhelimitse koituvaa pinnistelyä. Tällöin kellonaika, päivämäärä ja osoite on selkeästi kirjallisesti saatavilla.

Toisaalta digitalisaation kehittyminen on ollut valtavan nopeaa ja se on tuonut paljon uutta opeteltavaa jokaiselle. Kaikki eivät ole yhtä tottuneita digilaitteiden käyttäjiä, joten meidän tulee huolehtia siitä, että jokaisella on mahdollisuus opetella digitaitoja.

Kuulemiseen liittyvät haasteet voivat lisätä kynnystä osallistua erilaisille digitaitojen vahvistamiseen liittyville kursseille. Tämän vuoksi olen hyvin iloinen ja innostunut mahdollisuudesta päästä mukaan digitaidot-projektiin, jotta voin työssäni edistää ja innostaa kuulovammaisten ikäihmisten digitaitoja. Edessä on paljon opeteltavaa, mutta odotan innolla tulevia haasteita ja kohtaamisia!”

Yhteisiä hetkiä odottaen,

Iida Heinämäki.Iida Heinämäki
Digitaidot-projektin asiantuntija
iida.heinamaki@kuuloliitto.fi
p. 044 752 5575