Uutiset

Piia Kurki Kuulo-Auriksen toimitusjohtajaksi

Piia Kurki aloitti työskentelyn Kuulo-Auriksen toimitusjohtajana toukokuussa 2019. Kurki siirtyy Kuulo-Aurikseen Suomen Fysiogeriatrialta, jossa hän työskenteli liiketoimintajohtajana ikäihmisten kuntoutusasioiden parissa.

–Odotan innolla uuden työn aloittamista sekä yritykseen ja kollegoihin tutustumista. Kuntoutusasiat ovat tulleet minulle tutuiksi fysioterapian ja ikäihmisten kuntoutuksen maailmasta, ja mielelläni opin aiheesta lisää. Kärsin itsekin lievästä kuulonalenemasta, joten aihe on sydäntäni lähellä, Piia Kurki sanoo.

Kurjella on pitkä työkokemus sosiaali- ja terveysalalta. Hän on aiemmin toiminut esimies- ja johtotehtävissä Attendolla asumispalveluyksikön johtajana ja Med Groupilla henkilökohtaisen avun palveluiden palvelupäällikkönä sekä kotiin vietävien hoivapalveluiden kehityspäällikkönä. Koulutukseltaan Kurki on sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja (YAMK) ja hän on opiskellut myös terveystieteitä, johtamista sekä yritysjuridiikkaa Tampereen yliopistossa.

–Mielestäni johtaminen lähtee aina ihmisistä, ja olen onnekas saadessani aloittaa työskentelyn alan ammattilaisten kanssa. Aluksi keskityn ihmisiin tutustumiseen sekä asiakastarpeiden ymmärtämiseen. On myös mielenkiintoista tutustua järjestöomisteisen yhtiön toimintaan ja päivittäiseen arkeen. Myöhemmin tavoitteena on parantaa Kuulo-Auriksen tunnettavuutta ja toki myös kehittää ja kasvattaa toimintaa.

Kurki on kotoisin Pohjois-Suomesta, Keminmaasta ja asuu nykyisin Vantaalla, missä hän toimii kaupunginvaltuutettuna ja kaupunkisuunnittelulautakunnan varapuheenjohtajana. Kurki kertoo kehittävänsä itseään ja osaamistaan nuorkauppakamaritoiminnan kautta ja harrastaa myös liikuntaa sekä lukemista.