Uutiset

Vastaa kyselyyn Kelan tulkkauspalvelusta vuonna 2018

Kela avasi tulkkauspalvelun hankinnan keväällä 2017 ja määritteli samalla tulkkauspalvelun järjestämistapoja uudelleen. Uusi sopimuskausi astui voimaan tammikuussa 2018.

Kuuloliitto kerää palautetta tulkkauspalvelua vuonna 2018 käyttäneiltä. Palautteesi on meille tärkeää, jotta saamme paremman käsityksen palveluun liittyvistä haasteista. Kysely on anonyymi emmekä kerää henkilötietoja tässä kyselyssä.

Palauteyhteenvetoa hyödynnetään Kuuloliiton edunvalvonta- ja vaikuttamistyössä. Kaikki saatu palaute käsitellään luottamuksellisesti ja raportoidaan niin, ettei yksittäistä palautteenantajaa voida tunnistaa.

Kysely on avoinna 27.1.2019 saakka >
Tästä kyselyyn

Kuuloliiton yleiset tietosuojakäytännöt >
Kuuloliiton tietosuojaseloste